Zomer Challenge 2023

 

Kennismaken met Tennis?  Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge 2023!  

Nog niet bekend met tennis en wil je eens kennismaken met deze leuke sport?  Of speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!  

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen van 1 juni t/m 31 augustus, je krijgt 3 tennislessen** en je kunt meedoen aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.  

  • Je ontvangt een lidmaatschap voor 3 maanden om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt.
  • Je krijgt een ledenpas met toegang tot ons park.
  • Je krijgt 3 tennislessen** onder begeleiding van een gecertificeerde trainer (lessen zijn op zaterdag 3 juni, zaterdag 10 juni en zaterdag 1 juli). 
  • Je kunt deelnemen aan het Zomer Challenge eindtoernooi.
  • Kosten: € 45,-   Doe je ook mee?

Wij dagen je uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Doe je ook mee?  Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met [email protected] 

 

** De inbegrepen tennislessen zijn alleen voor deelnemers die nog niet eerder hebben meegedaan aan de zomerchallenge. Heb je wel al eens meegedaan? Je mag dan nog steeds meedoen om 3 maanden te tennissen. 

* De actie is alleen voor nieuwe deelnemers, mensen die eerder al eens hebben deelgenomen aan deze actie zijn nu van deelname uitgesloten. Uiteraard zijn zij wel van harte welkom om gewoon lid te worden van onze vereniging!