Trainingen

Trainingen zijn er voor jong en oud.

 

Alle leden kunnen inschrijven voor trainingen.

Er worden jaarlijks 2 series van circa 17 lessen gegeven. Een serie in de voorjaars-/zomermaanden en een serie in de herfst-/wintermaanden.

Het gehele jaar vinden de trainingen buiten plaats.

De leden ontvangen per e-mail de informatie over de trainingen (aantal lessen, kosten, datums) en het inschrijfformulier.

De trainer stelt de lesgroepen samen. Daarbij wordt rekening gehouden met het speelniveau en de instelling van de deelnemers.

De lessen worden geregeld door David Hofman waarmee LTVE een overeenkomst van opdracht heeft afgesloten. De lessen worden gegeven door David Hofman zelf of inval-trainers die door hem worden ingeschakeld.

De rekening voor de lessen is te voldoen aan David Hofman.

 

Tennislessen/ trainingen voor juniorleden die gebruik maken van het all inclusive abonnement. 

Voor junior leden die gebruik maken van het all-inclusive lidmaatschap geldt een andere regeling voor de trainingen. Met dit lidmaatschap zijn de tennislessen inbegrepen. 

Dit houdt in dat het junior lid na inschrijving automatisch deelneemt aan de tennislessen.  De lessen worden in het voor- en najaar gegeven. Frequentie is  1x per week gedurende  1 uur door onze clubtrainer David Hoffman. Zie hiervoor ook het kopje 'Lid worden'.

In totaal ontvangen junior leden met het all-inclusive abonnement circa 2 x 17 lessen. Er wordt gestreefd om de groepen uit maximaal 4 kinderen te laten bestaan. Bij de instromende kinderen kan het voorkomen dat de groep wat groter is. Bij minder kinderen wordt de lesduur naar beneden aangepast.

De trainer bepaalt de indeling van de trainingsgroepen.  Hierbij wordt rekening gehouden met de leeftijd en het niveau van het kind. 

Gebruik deze link voor het gehele lesreglement.