Ons Park

 

We spelen op de nieuwe accommodatie van sportpark Mergelakker in Elsloo, gemeente Stein. Er liggen 6 verlichte all-weather banen, een miniveld en een oefenmuur. De banen kunnen vrijwel het hele jaar worden gebruikt. Er is een moderne kantine en een ruim terras.

Onze leden hebben 7 dagen per week tussen 8.00 uur en 23.00 uur vrij toegang tot het park en de banen via de KNLTB ledenpas. Daarmee openen ze de toegangspoort en de deur naar de centrale hal. In deze hal kan de baanverlichting worden bediend en bevinden zich de toiletten en kleedruimten met douches in de kelder. 

Competities, trainingen en club-activiteiten (zoals RacketMix) hebben altijd voorrang op vrij spelen! Het kan dus zijn dat alle banen in gebruik zijn (bijv. op woensdagavond of vrijdagavond) en dat vrij spelen op dat moment niet mogelijk is. Bekijk ook even het baanreglement onder aan deze pagina.  

Via de KNLTB.club app of de website kunnen leden zien of er banen beschikbaar zijn en een baan reserveren in het afhangsysteem. In de centrale hal hangt een scherm waar de reservering kan worden bevestigd met de KNLTB ledenpas. 

Ben je KNLTB lid bij een andere vereniging? Check dan het protocol 'gastspelers bij LTVE.pdf' onder aan deze pagina om van onze banen gebruik te kunnen maken. Spelen met een lid van LTVE is verplicht! 

Nog geen lid van KNLTB? Ook dan kun je als introducee eens komen tennissen met een lid van LTVE! Ken je iemand bij LTVE waar je mee wil tennissen? Vraag hem of haar dan om jullie in te schrijven via een online baanreservering. Het gebruik van het afhangbord is verplicht!

Het LTVE lid logt in via Mijn Club, gaat naar Baan afhangen, kiest de spelers en/of de introducee. Geef aan via de reservering of het scherm dat een introducee mee speelt en vul zijn/haar gegevens in. 

Spelers op het park moeten zich altijd kunnen legitimeren met een geldige KNLTB spelerspas!

 

2018-10_BAANREGLEMENT.pdf gastspelers bij LTVE.pdf