JIBA banner
Tennisvereniging Elsloo | Mini-Maxi Toernooi
14910
page-template-default,page,page-id-14910,ecwd-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mini-Maxi Toernooi

Mini-Maxi Toernooi op zaterdag 30 juni 2018

Op zaterdag 30 juni 2018 wordt weer het jaarlijks mini maxi toernooi gehouden. Dit gezellige toernooi is bedoeld voor zowel jong als oud. Het gaat hierbij vooral om het plezier van samen tennissen.

Een super gezellig toernooi waarbij een Mini (iemand jonger dan 18 jaar) samen speelt met een Maxi (iemand van 18 jaar of ouder).

Zoek een partner en schrijf je nu in! Eén van beiden hoeft maar lid te zijn van onze tennisvereniging. Je mag natuurlijk ook allebei lid zijn. Heb je geen partner, maak je geen zorgen, dan vinden wij er één voor je.

Een mini (jonger dan 18 jaar) speelt met  een maxi (18 jaar of ouder) in korte dubbelspel wedstrijdjes. Inschrijven kan per koppel of alleen.  Wij zoeken dan een partner voor je.

Er zijn prachtige prijzen te verdienen. Natuurlijk zijn familie en vrienden van harte uitgenodigd om onder genot van een hapje en een drankje te komen kijken.

 

Inschrijving is gratis.  Kosten voor de BBQ bedragen €3,- of 2 bonnen p.p.

We starten om 14. 00 u en eindigen tegen 20.00 u

 

Inschrijven voor het toernooi en de BBQ kan via een intekenlijst bij de kantine op het tennispark of via de mail naar jeugd@ltve.nl. Leden, familie en vrienden die alleen willen komen kijken maar wel willen mee BBQ-en zijn van harte welkom; wel graag inschrijven vooraf.