JIBA banner
Tennisvereniging Elsloo | Maak kennis met tennis
14900
page-template-default,page,page-id-14900,ecwd-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Maak kennis met tennis

Wil je kennis maken met tennis of gewoon weer opnieuw gaan tennissen?

Op 2 juni 2018 start een nieuwe ronde ‘Maak kennis met Tennis’! 

Wie kan meedoen?

Maak kennis met Tennis is voor zowel volwassenen als kinderen en jeugd. Of ouder en kind samen (wel zo leuk !) Wil je kijken of tennis wat voor jou is ? Schrijf je dan in voor deze actie en ervaar het plezier en de leuke sport!

Wat houdt het precies in?

 

Voor slechts € 35,00 ontvang je 6 tennislessen van een van onze professionele trainers. Een les duurt circa 60 minuten en het spelelement en plezier staan voorop om kennis te maken met deze fantastische sport voor jong & oud. Een lesgroep bestaat uit ongeveer 6-8 personen. We proberen goede samenstellingen van de groepen te creëren, maar afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de leeftijden kan het zijn dat groepen groter of kleiner zijn dan 6 en/of dat afgeweken moet worden van genoemde lestijden.

Rackets en tennisballen zijn aanwezig; alleen sportschoenen en kleding dien je zelf mee te nemen.

Naast de tennislessen zijn er nog enkele voordelen. Je mag tijdens je “Maak kennis met Tennis” periode (tot het eind van de 6 lessen):

  • een racket lenen (borg € 50).
  • onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen (maar niet tijdens competities en toernooien)
  • je vader, je moeder, of je vrienden introduceren.
  • meedoen aan alle activiteiten die de vereniging organiseert.

Na afloop van de 6 lessen maak je de keuze of je officieel lid wil worden van LTV Elsloo voor de rest van het seizoen  voor een aangepast tarief.

Vanaf het volgende seizoen (dus vanaf januari) geldt dan de reguliere contributie.

Wil je graag hieraan meedoen?  In juni is er weer een ronde ‘Maak kennis met Tennis gepland. Op 6 zaterdagen van 11.30 tot 12.30 krijg je tennisles (data: 2/6 , 9/6 , 16/6, 23/6, 30/6 en 7/7).

Tot ziens bij de tennisvereniging Elsloo!

Lid worden: 

Als je na de lessen wilt blijven tennissen bij LTVE moet je officieel lid worden van LTVE, en je via de site aanmelden bij de ledenadministratie. Je kunt daartoe het aanmeldingsformulier om lid te worden op deze website invullen. Zorg dat je daarbij een recente pasfoto inlevert. Vanaf dat moment ben je volwaardig lid, kun je naar harte lust tennissen en krijg je alle informatie die de andere leden ook krijgen.