JIBA banner
Tennisvereniging Elsloo | Reglementen
14965
page-template-default,page,page-id-14965,ecwd-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Reglementen

Om het tennissen voor iedereen leuk en veilig te houden, zijn er diverse reglementen van toepassing binnen onze vereniging. In onderstaand overzicht vind je diverse reglementen. Heb je vragen over een van deze reglementen, neem dan contact op met het bestuur.

Introductie Reglement

Een keer samen met iemand spelen die (nog) geen lid is?   Dat kan!

Elk lid mag iemand die geen lid is van LTVE een paar keer meenemen als introducee.

Een introducee kun je op de volgende manieren aanmelden:

  • Door met je spelerspas af te hangen op het afhangbord en als 2de speler voor Introducee te kiezen. Geef daarbij de Voor- en achternaam en mailadres op van de persoon die je introduceert.
  • Door contact op te nemen en een afspraak te maken met onze ledenadministratie.

Baanreglement

Om het (vrij) spelen op ons park goed te regelen is er een baanreglement, is er voor alle leden duidelijkheid over het gebruik van de banen en worden discussies vermeden.

 Huishoudelijk Reglement

Het huishoudelijk reglement werd laatstelijk gewijzigd op de Algemene vergadering van 23 oktober 2018.

 

Statuten

De vereniging werd opgericht op 12 oktober 1961. Deze laatste versie van de Statuten dateert van 28 december 2018. Hierin zijn diverse aanpassingen (tekstueel en spelling) in aangepast, alsmede zaken voor het bijeen roepen voor de jaarvergadering en periode waarin de jaarvergadering gehouden mag worden. De vorige versie van de statuten dateerde immers uit  1977.

Bekijk de PDF versie van de laatste nieuwe actuele Statuten LTVE  (eind 2018)