JIBA banner
Tennisvereniging Elsloo | Kantine – Bardiensten
14961
page-template-default,page,page-id-14961,ecwd-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Kantine – Bardiensten

Kantine

De kantine heeft een belangrijke centrale plaats en functie. Dit is de plek waar we onze leden en gasten de gelegenheid bieden om gezellig wat te drinken en te eten.

De exploitatie van de kantine wordt in eigen beheer gedaan.

De kantine is altijd geopend bij competitiewedstrijden en op dagen en tijden wanneer er activiteiten/evenementen zijn.

Op speelavonden door de week is de kantine open als er voldoende bezoekers te verwachten zijn; in de bardienstplanner is zichtbaar op welke dagen de kantine open is.

Bardiensten

De bardiensten worden verzorgd door seniorleden. Zij kunnen voor bardiensten inschrijven via de bardienstplanner.

Per gelopen, ingeroosterde bardienst geldt een contributiekorting van € 15.

Het aantal bardiensten dat iemand wenst te lopen is vrij. De korting via gelopen ingeroosterde bardiensten kan maximaal het bedrag van de totale contributie zijn. De korting kan dus meer zijn dan de toeslag voor de afkoop van bardiensten. De korting wordt aan het eind van het jaar verrekend.

Inschrijven voor bardiensten

Inschrijven voor bardiensten gaat via de bardienstplanner in KNLTB.club . Klik daarvoor op de button bovenaan deze pagina .

Je hebt het KNLTB-bondsnummer of email adres nodig én je persoonlijke inlogcode/wachtwoord.  Een volledige instructie voor het inschrijven voor bardiensten kun je hier nog eens nalezen

Om de gang van zaken omtrent bardiensten en kantine in goede banen te leiden, zijn enkele attentiepunten opgesteld.
Daarin vindt je o.a. informatie over:
– hoe kan ik inschrijven voor diensten?
– ik heb al ingeschreven, maar ben verhinderd; kan ik nog uitschrijven?
– hoe krijg ik de sleutel van de kantine en waar moet de sleutel na afloop van de dienst naar toe?
– wat moet ik doen als er weinig klandizie is?
– wie kan ik benaderen als ik iets niet weet?

Klik op de button voor deze attentiepunten.


Taken bardienst

Gastheer/gastvrouw
Bij de invulling van de bardienst ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de club. Een bardienst draaien betekent, dat je op dat moment gastheer of gastvrouw bent van de vereniging. Naast het verzorgen van de consumpties, wordt ook van je gevraagd een positieve bijdrage te leveren aan de sfeer. Het spreekt vanzelf dat de ruimtes en het terras schoon en opgeruimd moeten zijn. En we moeten uiteraard veilig omgaan met eet- en drinkwaren. Daar zijn wettelijke voorschriften over. Ook bij ons vinden regelmatig controles plaats door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Een schoon huis
Iedereen ziet bij binnenkomst graag dat alles schoon is: de kantine, de keuken, de toiletten, de kleedruimtes en douches. Het schoonmaken van het gehele gebouw moeten we zelf doen. Het is goed om dit steeds in het achterhoofd te houden als je van de ruimtes gebruik maakt: minder vervuiling betekent minder poetswerk. Degenen die de poetsdiensten invullen, zullen er dankbaar voor zijn.

Taken
Om alles in goede banen te leiden, zijn de taken voor de Bardienst omschreven.
Neem er via de button even kennis van voor aanvang van de dienst. De taken hangen ook in de kantine, vlak naast de deur naar de keuken.


Tot slot: Ook voor bardiensten geldt: afspraak is afspraak. Dat wil zeggen dat het niet komen opdagen bij een ingeroosterde bardienst als niet sportief wordt beschouwd en dat dit zal worden gesanctioneerd.

En voor alle werkzaamheden geldt: een helpende hand is zeer welkom!
Alle vrijwilligers alvast heel erg bedankt voor jullie inzet!!!