LTV Elsloo

Welkom

LTV Elsloo is een actieve vereniging met ca. 300 leden. Wij beschikken over een geheel nieuwe accommodatie op Sportpark Mergelakker in Catsop-Elsloo. Er liggen 6 kunstgras all-weatherbanen (TennisPro Vision) die het hele jaar kunnen worden gebruikt. Verder is er een minibaan en een oefenmuur.
Belangstelling voor tennis?
Weet je nog niet zeker of tennissen bij jou past? Geen probleem. Je kunt bij ons enkele proeflessen nemen om daar achter te komen.
Klik HIER voor nadere bijzonderheden hierover.

 


Klik hier voor een film over de bouw van de kantine

Mergelakker 68
6181 JG Elsloo
Tel: 046-4371636

Bestel nu nog je clubkleding voor LTV Elsloo

Wil jij ook laten zien dat je van LTV Elsloo bent en tennissen in een functionele Erima Outfit?
Bestel dan nu vóór 1 maart en speel de voorjaarscompetitie in dit mooie tenue.

Graag toch een ander teamshirt of meer info? Mail:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Klik hier voor de bestellijst.

Maak Kennis met Tennis 2017

Tennisvereniging Elsloo organiseert in 2017 wederom de activiteit: “Maak Kennis Met Tennis”.

Start 15 april a.s. – Geef je nu op door middel van dit aanmeldformulier!

Dit project wordt aangeboden aan iedereen in Elsloo en omgeving die wil kennismaken met de tennissport.

Wij starten in maart met het Ouder-Kind tennis.

Lessen van 60 minuten door professionele trainers worden gegeven op:

Maak Kennis met Tennis
Volwassenen, kinderen en jeugd
of ouder en kind samen

Zaterdagochtend tussen 10.00 uur tot 12.00 uur
Data: 15, 22 en 29 april, 6, 13 en 20 mei

 

Voor slechts € 35,00 ontvang je 6 tennislessen van een van onze professionele trainers. Een les duurt circa 60 minuten en het spelelement en plezier staan voorop om kennis te maken met deze fantastische sport voor jong & oud. Een lesgroep bestaat uit ongeveer 6-8 personen. We proberen goede samenstellingen van de groepen te creëren, maar afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de leeftijden kan het zijn dat groepen groter of kleiner zijn dan 6 en/of dat afgeweken moet worden van genoemde lestijden.

 

Lees meer...

Vrijwilligerswerk extra gewaardeerd en beloond

LTV Elsloo heeft zich aangesloten bij Volontario

Volontario is een waarderingsinitiatief voor vrijwilligers in de gemeente Stein. Volontario wil binnen deze gemeente een ‘maatschappelijk netwerk’ zijn voor vrijwilligers, verenigingen, stichtingen en lokale bedrijven.

LTVE biedt haar vrijwilligers graag de mogelijkheid om aan Volontario deel te nemen en zo tijdens een eindejaarsevent in december 2016 een beloning naar keuze te krijgen voor het vrijwilligerswerk.

Doe jij mee? Graag!


Meld je nu direct gratis als vrijwilliger aan op www.volontario.nl.

Wij hopen op de deelname van jullie allemaal!

Het bestuur

Lees meer...

Copyright LTV Elsloo ©

Veel onderdelen en publicaties op deze site, zoals teksten, illustraties, logo's en foto's zijn eigendom van LTV Elsloo, Content & More of aanleverende fotografen (tenzij anders vermeld)
Deze worden beschermd door de copyrightwetgeving van de Europese Unie en wereldwijd door copyright- en intellectuele eigendomswetgeving en -verdragen. Het gebruik, waaronder reproductie, aanpassing, verspreiding, verzending, republicatie en vertoning in het openbaar van deze onderdelen is ten strengste verboden zonder schriftelijke toestemming tenzij uitdrukkelijk anders wordt vermeld.